Klaas Meets Haddaway – What Is Love 2k9 (Klaas Radio Edit)

Klaas Meets Haddaway

Klaas Meets Haddaway met: What Is Love 2k9 (Klaas Radio Edit)

Klaas is een Duitse DJ en producent die bekend staat om zijn remixes van populaire nummers. In 2009 bracht hij een radio-edit uit van het bekende nummer “What Is Love” van Haddaway.

What Is Love 2k9 (Klaas Radio Edit) is een moderne versie van het originele nummer, dat in de jaren ’90 wereldwijd populair werd. Klaas heeft de track nieuw leven ingeblazen door er zijn eigen draai aan te geven.

Het succes van de remix

De remix werd al snel een hit en bereikte hoge posities in verschillende Europese hitlijsten. Het nummer combineert de catchy melodie en tekst van het origineel met Klaas’ kenmerkende elektronische sound.

Klaas weet als geen ander hoe hij dance-muziek moet produceren die mensen laat bewegen op de dansvloer. Met zijn talent voor het maken van pakkende beats en energieke drops heeft hij veel succes behaald in zowel binnen- als buitenland.

Een tijdloze klassieker

Ondanks dat “What Is Love” oorspronkelijk meer dan tien jaar eerder werd uitgebracht, blijft het nog steeds een geliefd nummer onder fans overal ter wereld. De toevoeging van Klaas’ frisse sound aan deze klassieker heeft ervoor gezorgd dat het nummer ook een jonger publiek heeft weten te bereiken.

De samenwerking tussen Klaas en Haddaway heeft geleid tot een succesvolle remix die nog steeds regelmatig wordt gedraaid op feestjes en in clubs. Het is een perfecte mix van nostalgie en moderne dance-muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.