Klubbheads – Here We Go

Klubbheads

Klubbheads is een Nederlandse dance-act die bekend staat om hun energieke muziek en opzwepende beats. Een van hun populairste nummers is “Here We Go”. Dit nummer, uitgebracht in 1996, werd al snel een internationale hit en wordt nog steeds veel gedraaid op feesten en in clubs.

Met “Here We Go” weet Klubbheads de luisteraar meteen te pakken. De krachtige bassline gecombineerd met catchy synths zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Het nummer heeft een typische ’90s eurodance sound die je direct terugbrengt naar die tijd.

Klubbheads bestaat uit DJ Addy van der Zwan en Koen Groeneveld. Samen hebben ze vele succesvolle tracks geproduceerd, waaronder remixes voor artiesten als Armand Van Helden, Faithless en Vengaboys. Ze stonden bekend om hun unieke benadering van housemuziek door het combineren van verschillende genres zoals techno, trance en eurodance.

Met “Here We Go” wist Klubbheads definitief door te breken bij het grote publiek. Het nummer bereikte hoge posities in diverse hitlijsten wereldwijd en werd ook gebruikt als soundtrack voor commercials en sportevenementen.

Kortom, Klubbheads’ “Here We Go” is een dansvloerfiller pur sang die nog steeds garant staat voor een feestje. Met hun aanstekelijke beats hebben ze laten zien dat Nederlandse dance-muziek wereldwijd geliefd kan zijn!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.