Klubbingman – Miami Bass (Single Cut)

Klubbingman

Klubbingman – Miami Bass (Single Cut)

Klubbingman is een Duitse DJ en producer die bekend staat om zijn energieke elektronische muziek. Een van zijn populairste nummers is “Miami Bass (Single Cut)”.

Over Klubbingman

Klubbingman, wiens echte naam Tommy Schleh, werd geboren op 4 januari 1973 in Bottrop, Duitsland. Hij begon zijn carrière als DJ in de jaren ’90 en heeft sindsdien talloze hits uitgebracht.

Zijn muziekstijl kan worden omschreven als trance en dance met invloeden van techno en house. Hij staat bekend om het creëren van een energieke sfeer tijdens liveoptredens.

Miami Bass (Single Cut)

“Miami Bass” is een nummer dat Klubbingman in 2006 uitbracht. Het combineert stevige bassen met catchy melodieën en zorgt voor een dansbare ervaring. Het werd al snel populair in clubs over de hele wereld.

Met “Miami Bass” bewees Klubbingman dat hij in staat was om aanstekelijke tracks te maken die zowel binnen als buiten de club goed ontvangen werden.

Conclusie:

Klubbingman is een getalenteerde Duitse DJ en producer die bekendstaat om zijn energieke elektronische muziek. Met hits zoals “Miami Bass (Single Cut)” heeft hij bewezen dat hij weet hoe je mensen op de dansvloer krijgt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.