Krezip – You Can Say

Krezip

Krezip met: You Can Say

Krezip is een Nederlandse popband die in 1997 werd opgericht. De band bestaat uit zangeres Jacqueline Govaert, gitarist Anne Govaert, toetsenist Annelies Kuijsters, bassist Joost van Haaren en drummer Bram van den Berg.

De doorbraak van Krezip kwam in 2000 met het nummer “I Would Stay”. Dit nummer behaalde de eerste plaats in de Nederlandse Top 40 en betekende het begin van hun succesvolle carrière.

You Can Say

“You Can Say” is een single uitgebracht door Krezip in 2019. Het nummer is afkomstig van hun comebackalbum “Sweet High”. Het lied heeft een krachtige boodschap over jezelf zijn en je eigen pad volgen.

In de tekst wordt benadrukt dat ondanks wat anderen zeggen of denken, jij altijd trouw moet blijven aan jezelf. Met sterke vocalen en energieke instrumentatie weet Krezip met “You Can Say” een inspirerend lied neer te zetten.

Het nummer werd goed ontvangen door fans en critici en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten. Het markeerde tevens de terugkeer van Krezip na een lange pauze waarin ze zich richtten op soloprojecten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.