L.T.D. – Kickin Back

L.T.D.

L.T.D. – Kickin Back

L.T.D. is een Amerikaanse R&B en funk band die in de jaren 70 grote successen boekte. Een van hun bekendste nummers is “Kickin Back”. Dit nummer werd uitgebracht in 1978 als onderdeel van het album “Togetherness”.

Over L.T.D.

L.T.D., wat staat voor Love, Togetherness and Devotion, werd opgericht in 1968 in North Carolina. De band bestond uit verschillende getalenteerde muzikanten, waaronder leadzanger Jeffrey Osborne en toetsenist Billy Osborne.

Gedurende de jaren 70 bracht L.T.D. meerdere succesvolle albums uit en scoorde ze diverse hits zoals “Back in Love Again” en “Holding On (When Love Is Gone)”. De band stond bekend om hun mix van R&B, soul, funk en disco-invloeden.

“Kickin Back”

“Kickin Back” is een groovy nummer dat typerend is voor de sound van L.T.D.. Het combineert funky gitaarriffs met strakke drums en catchy melodieën. Het refrein wordt gekenmerkt door harmonieuze zangpartijen die perfect samensmelten met de instrumentatie.

De tekst van het nummer gaat over ontspanning en genieten van het leven. Het nodigt luisteraars uit om even achterover te leunen en te genieten van rustige momenten zonder stress of zorgen.

Beluister hier “Kickin Back”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.