La Bouche – Fallin’ In Love

La Bouche

La Bouche – Fallin’ In Love

La Bouche is een Duitse Eurodance-groep die in de jaren 90 enorm populair was. Het duo bestond uit zangeres Melanie Thornton en rapper Lane McCray.

“Fallin’ In Love” is een van hun bekendste nummers, uitgebracht in 1995. Het nummer behaalde internationaal succes en bereikte de top tien in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

Het lied combineert catchy melodieën met opzwepende beats, kenmerkend voor het Eurodance-genre. Melanie Thornton’s krachtige vocalen voegen emotie toe aan het dansbare ritme.

La Bouche stond bekend om hun energieke optredens en charismatische podiumaanwezigheid. Ze brachten meerdere hits uit tijdens hun carrière, waaronder “Be My Lover” en “Sweet Dreams”.

Helaas kwam er tragisch einde aan La Bouche toen Melanie Thornton omkwam bij een vliegtuigongeluk in 2001. Haar muziek blijft echter voortleven als herinnering aan haar talent en passie voor muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.