Larry Graham & Graham Central Station – ‘Tis Your Kind Of Music

Larry Graham & Graham Central Station

Larry Graham & Graham Central Station

Larry Graham is een Amerikaanse bassist en zanger. Hij staat bekend om zijn innovatieve spel op de basgitaar, waarbij hij de “slap and pop” techniek introduceerde. Deze techniek heeft grote invloed gehad op het genre funk.

Graham Central Station

Graham Central Station is een muziekgroep gevormd door Larry Graham in 1973. De band combineert verschillende genres zoals funk, soul en R&B. Ze staan bekend om hun energieke optredens en groovy ritmes.

‘Tis Your Kind Of Music

‘Tis Your Kind Of Music is een album uitgebracht door Larry Graham & Graham Central Station in 1976. Het album bevat nummers met funky baslijnen, pakkende melodieën en krachtige vocalen van Larry Graham zelf.

Het album was populair in die tijd en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het genre funk. Nummers zoals “Is It Love?” en “Entrow” behoren tot de hoogtepunten van het album.

Met ‘Tis Your Kind Of Music liet Larry Graham zien dat hij niet alleen een getalenteerd bassist was, maar ook een begaafde songwriter en producer. Het album markeerde een belangrijk moment in zijn carrière en vestigde hem als een invloedrijke artiest binnen de funkmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.