Larry Graham & Graham Central Station – ‘Tis Your Kind Of Music

Larry Graham & Graham Central Station

Larry Graham & Graham Central Station

‘Tis Your Kind Of Music is een album van Larry Graham & Graham Central Station. Het werd uitgebracht in [jaartal] en wordt beschouwd als een klassieker binnen de funk muziek.

Larry Graham

Larry Graham is een Amerikaanse bassist, zanger en songwriter die bekend staat om zijn innovatieve spel op de basgitaar. Hij werd geboren op [geboortedatum] en begon zijn carrière als lid van de band Sly and the Family Stone. Als pionier van de “slap” techniek op basgitaar heeft hij grote invloed gehad op het geluid van funk- en R&B-muziek.

Graham Central Station

Graham Central Station is een funkband gevormd door Larry Graham nadat hij Sly and the Family Stone had verlaten. De band bracht verschillende succesvolle albums uit in de jaren ’70, waaronder ‘Tis Your Kind Of Music. Ze stonden bekend om hun energieke optredens en funky grooves.

‘Tis Your Kind Of Music

‘Tis Your Kind Of Music is het derde studioalbum van Larry Graham & Graham Central Station. Het album bevat nummers zoals “[nummer 1]”, “[nummer 2]” en “[nummer 3]”. Met hun kenmerkende mix van funk, soul en rock wisten ze met dit album een breed publiek te bereiken.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.