Lasgo – Out Of My Mind

Lasgo

Lasgo – Out Of My Mind

Lasgo is een Belgische dancegroep die vooral bekend staat om hun hit “Out Of My Mind”. Deze track werd uitgebracht in 2000 en groeide al snel uit tot een internationale sensatie.

Het succes van “Out Of My Mind”

“Out Of My Mind” was het debuutsingle van Lasgo en behaalde direct grote successen. Het nummer stond wekenlang hoog in de hitlijsten, niet alleen in België maar ook in andere Europese landen.

De catchy melodie, gecombineerd met de krachtige vocalen van zangeres Evi Goffin, maakte “Out Of My Mind” onweerstaanbaar voor vele dansliefhebbers. De songtekst gaat over verloren liefde en het verlangen om iemand uit je gedachten te krijgen.

Lange carrière

Sinds de release van “Out Of My Mind” heeft Lasgo meerdere hits gehad en zijn ze blijven optreden in binnen- en buitenland. Ze hebben verschillende albums uitgebracht, waaronder ook remix-albums waarop hun grootste hits opnieuw werden gemixt door bekende DJ’s.

Dankzij hun energieke live-optredens en aanstekelijke muziek zijn ze geliefd gebleven bij fans over de hele wereld. Lasgo heeft bewezen dat ze niet zomaar een eendagsvlieg waren, maar dat ze een blijvende impact hebben gehad op de dance-industrie.

Invloed op de dance-muziek

“Out Of My Mind” heeft een significante invloed gehad op de dance-muziek. Het nummer wordt nog steeds gedraaid in clubs en is een klassieker geworden binnen het genre.

Dankzij Lasgo’s pionierswerk hebben vele andere Belgische artiesten ook succes gevonden in de wereld van elektronische muziek. Ze hebben bijgedragen aan het internationale imago van Bel

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.