Latoya Jackson – If You Feel The Funk

Latoya Jackson

Latoya Jackson – If You Feel The Funk

LaToya Yvonne Jackson, geboren op 29 mei 1956, is een Amerikaanse zangeres, songwriter en voormalig televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend van haar hit “If You Feel The Funk”.

Achtergrond

LaToya werd geboren in Gary, Indiana, als het vijfde kind van de beroemde muzikale familie Jackson. Ze maakte aanvankelijk deel uit van de familiegroep The Jacksons en later begon ze aan een solocarrière.

If You Feel The Funk

“If You Feel The Funk” is een nummer dat werd uitgebracht in 1980 als onderdeel van LaToya’s debuutalbum met dezelfde naam. Het nummer was een commercieel succes en bereikte hoge posities in verschillende internationale hitlijsten.

Het funky geluid en de krachtige vocalen van LaToya maken dit nummer tot een klassiek voorbeeld van dansbare R&B-muziek uit die tijd. De tekst moedigt mensen aan om te genieten van het ritme en hun zorgen even los te laten.

Nasleep

Hoewel “If You Feel The Funk” haar doorbraakhit was, heeft LaToya nog andere albums uitgebracht gedurende haar carrière. Hoewel ze nooit dezelfde mate van succes bereikte als sommige andere leden van haar familie, blijft ze actief in de muziekindustrie.

Naast haar muzikale carrière heeft LaToya ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s en realityshows. Ze staat bekend om haar uitgesproken persoonlijkheid en is een controversiële figuur in de media.

Kortom, LaToya Jackson is een getalenteerde artiest met een indrukwekkende carrière in zowel de muziek- als entertainmentindustrie. “If You Feel The Funk” blijft

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.