Lee-Cabrera Ft. Alex Cartana – Shake It

Lee-Cabrera Ft. Alex Cartana

Lee-Cabrera Ft. Alex Cartana – Shake It

Lee-Cabrera is een muzikaal duo dat bestaat uit de DJ’s en producers Steve Lee en Marcos Cabrera. Ze zijn vooral bekend geworden door hun hit “Shake It”, waarvoor ze hebben samengewerkt met zangeres Alex Cartana.

Alex Cartana, geboren als Alexandra Madarasz, is een Britse zangeres van Hongaarse afkomst. Ze begon haar carrière als danseres in diverse videoclips voordat ze zich op het zingen ging richten. Met haar krachtige stem en energieke performance wist ze indruk te maken op Lee-Cabrera, wat leidde tot de samenwerking voor “Shake It”.

“Shake It” werd uitgebracht in 2005 en groeide al snel uit tot een internationale dancehit. Het nummer combineert catchy melodieën met aanstekelijke beats, waardoor het perfect is om op te dansen in clubs of tijdens feestjes.

Het succes van “Shake It” leverde Lee-Cabrera Ft. Alex Cartana optredens op over de hele wereld. Ze stonden onder andere op grote festivals zoals Creamfields en Pacha Ibiza.

Hoewel Lee-Cabrera na “Shake It” nog verschillende andere singles heeft uitgebracht, wisten ze het succes van dit nummer nooit meer te evenaren. Desondanks blijft “Shake It” nog steeds populair onder liefhebbers van elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.