Lemar – Don’t Give It Up (C&J Mix)

Lemar

Lemar – Don’t Give It Up (C&J Mix)

Lemar, wiens volledige naam Lemar Obika is, is een Britse singer-songwriter. Hij werd geboren op 4 april 1978 in Tottenham, Londen. Lemar brak door in de muziekindustrie na zijn deelname aan het talentenjachtprogramma “Fame Academy” in 2002.

Don’t Give It Up (C&J Mix)

“Don’t Give It Up” is een nummer van Lemar dat werd uitgebracht als single in 2003. Het nummer maakte deel uit van zijn debuutalbum “Dedicated”. De C&J Mix versie van het nummer was een remix gemaakt door Craig J., die bekend staat om zijn werk met verschillende artiesten binnen de R&B en hiphop scene.

Het lied heeft een vlotte beat en combineert elementen van popmuziek met R&B-invloeden. De tekst gaat over het niet opgeven en blijven strijden voor wat je wilt bereiken. Met zijn krachtige stem brengt Lemar emotie over en weet hij de luisteraar te raken.

“Don’t Give It Up (C&J Mix)” was succesvol in de hitlijsten en behaalde topnoteringen in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland. Het nummer wordt nog steeds gewaardeerd door fans vanwege de positieve boodschap en energieke sfeer die het uitstraalt.

Lemars carrière groeide na deze release verder met meerdere hits en albums. Hij won verschillende prijzen, waaronder een MOBO Award voor “Beste R&B Act” in 2004.

Met zijn talent en succes heeft Lemar zich gevestigd als een gerespecteerde artiest in de muziekindustrie. Zijn nummers blijven geliefd bij fans van diverse genres binnen de pop- en R&B-muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.