Liberty X – Just A Little

Liberty X

Liberty X – Just A Little

Liberty X was een Britse popgroep die ontstond in 2001. Ze werden bekend door hun deelname aan het televisieprogramma “Popstars”, waarin ze als tweede eindigden.

Hun debuutsingle “Just A Little” werd meteen een grote hit en bereikte de eerste plaats in de Britse charts. Het nummer is een mix van pop, R&B en dance, en heeft catchy beats en harmonieuze vocalen.

Just A Little gaat over verleiding en flirten tijdens het uitgaan. Het nummer heeft een energieke sfeer die perfect past bij het feestgevoel op de dansvloer.

Nadat Just A Little zo’n succes was geworden, bracht Liberty X nog meer hits uit, waaronder “Got to Have Your Love”, “Holding On for You” en “Thinking It Over”. De groep had verschillende wisselingen in samenstelling gedurende hun carrière, maar bleef consistent met hun muziekstijl.

In 2007 besloot Liberty X om te stoppen als groep, maar ze lieten wel een blijvende indruk achter in de popmuziekscene. Met hun unieke geluid en pakkende nummers hebben ze veel successen behaald tijdens hun actieve jaren.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.