Lighthouse Family – High

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Lighthouse Family is een Brits muziekduo dat in de jaren 90 en begin 2000 bekendheid verwierf met hun hit “High”. Het duo bestaat uit zanger Tunde Baiyewu en toetsenist Paul Tucker. Hun muziek kan worden omschreven als een mix van pop, soul en R&B.

“High” werd uitgebracht in 1997 als de eerste single van het debuutalbum “Ocean Drive”. Het nummer behaalde grote successen over de hele wereld en bereikte de top tien in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Australië. Met zijn aanstekelijke melodieën en positieve teksten werd “High” al snel een anthem voor optimisme en hoop.

Het succes van “High” zorgde ervoor dat Lighthouse Family nog meer hits scoorde, zoals “Lifted”, “Lost in Space” en “Raincloud”. De band bracht uiteindelijk drie studioalbums uit voordat ze in 2003 besloten om een pauze te nemen. Na bijna twee decennia keerden ze echter terug met nieuwe muziek in 2019.

Met hun relaxte sound, warme vocalen van Tunde Baiyewu en meeslepende arrangementen wisten Lighthouse Family vele harten te veroveren. Hoewel ze misschien minder actief zijn dan voorheen, blijft hun muziek geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.