Lil’ Kleine – Alleen

Lil' Kleine

Lil’ Kleine – Alleen

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, is een Nederlandse rapper en televisiepersoonlijkheid. Hij werd geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Lil’ Kleine brak door in de muziekwereld met zijn hit “Drank & Drugs” in samenwerking met Ronnie Flex.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière heeft Lil’ Kleine ook deelgenomen aan verschillende tv-programma’s, waaronder het populaire programma “The Voice of Holland”, waarin hij als coach fungeerde.

Album: Alleen

Een van de bekendste albums van Lil’ Kleine is “Alleen”. Dit album werd uitgebracht op 10 november 2017 en behaalde grote commerciële successen. Het album bevat nummers zoals “Krantenwijk”, “Loterij” en “Goud”.

“Alleen” laat zien dat Lil’ Kleine zowel melodieuze als ritmische rapnummers kan maken. De teksten gaan vaak over persoonlijke ervaringen en emoties.

Dit album maakte van Lil’ kleine een gevestigde naam binnen de Nederlandse rapscene en vestigde zijn positie als een van de meest populaire artiesten in het land.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.