Limao – Good Good Time

Limao
Limão met: Good Good Time

Limão is een Nederlandse artiest die bekend staat om zijn zomerse en energieke muziekstijl. Een van zijn populaire nummers is “Good Good Time”. Dit vrolijke lied brengt mensen in beweging en zorgt voor een positieve sfeer.

“Good Good Time” combineert aanstekelijke beats met catchy melodieën en pakkende teksten. Het nummer nodigt uit tot dansen, feesten en genieten van het leven. Limão’s unieke stemgeluid geeft het geheel nog meer karakter.

Dit nummer heeft al snel de harten van vele luisteraars veroverd. Het wordt vaak gedraaid op radiozenders en is te vinden op verschillende streamingplatforms zoals Spotify en Apple Music.

Naast “Good Good Time” heeft Limão nog veel meer muzikale pareltjes gemaakt die zijn frisse stijl vertegenwoordigen. Zijn repertoire varieert van upbeat popnummers tot meeslepende ballads, altijd met een tropisch tintje dat je doet verlangen naar zon, strand en plezier.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.