Linda Martin – Why Me

Linda  Martin
Linda Martin – Why Me

Linda Martin – Why Me

Linda Martin is een Ierse zangeres die bekendheid verwierf door haar nummer “Why Me”. Ze werd geboren op 17 april 1962 in Omagh, Noord-Ierland. Linda begon haar muzikale carrière als lid van verschillende bands voordat ze soloartiest werd.

“Why Me” is het lied waarmee Linda Martin internationale erkenning kreeg. Het nummer won het Eurovisie Songfestival in 1992, dat plaatsvond in Malmö, Zweden. Met haar krachtige stem en emotionele interpretatie van de songtekst wist ze de harten van miljoenen mensen te raken.

Naast “Why Me” heeft Linda ook andere succesvolle singles uitgebracht, zoals “Get Lucky” en “Woman Talk”. Haar veelzijdigheid blijkt uit haar vermogen om zowel ballads als uptempo nummers met overtuiging te zingen.

Gedurende haar carrière heeft Linda meerdere prijzen ontvangen voor haar bijdrage aan de muziekwereld. Ze wordt geroemd om haar unieke stemgeluid en expressieve optredens op het podium.

Vandaag de dag treedt Linda nog steeds regelmatig op en blijft ze nieuwe muziek maken. Haar passie voor muziek is onverminderd en ze weet keer op keer haar publiek te betoveren met haar talent.


What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.