Lisa Lisa & Cult Jam – Little Jackie Wants To Be A Star

Lisa Lisa & Cult Jam

Lisa Lisa & Cult Jam met: Little Jackie Wants To Be A Star

Lisa Lisa & Cult Jam was een Amerikaanse freestyle en R&B groep uit de jaren 80 en 90. De leadzangeres van de groep was Lisa Velez, beter bekend als Lisa Lisa.

Hun nummer “Little Jackie Wants To Be A Star” werd uitgebracht in 1989. Het is een vrolijk uptempo liedje met invloeden van pop, dance en freestyle muziek.

De tekst gaat over een jong meisje genaamd Jackie die ervan droomt om een ster te worden. Ze wil graag beroemd zijn en haar talenten laten zien aan de wereld.

Met catchy beats, melodieuze zanglijnen en energieke dansbare klanken wist “Little Jackie Wants To Be A Star” destijds veel succes te behalen in zowel Amerika als daarbuiten.

Lisa Lisa & Cult Jam heeft tijdens hun carrière meerdere hits gehad, waaronder ook “Head to Toe” en “Lost in Emotion”. Ze stonden bekend om hun dynamische optredens waarbij ze het publiek wisten mee te slepen met hun enthousiasme.

Inmiddels zijn ze niet meer actief als groep, maar de muziek van Lisa Lisa & Cult Jam blijft geliefd bij liefhebbers van de jaren 80 muziekstijlen zoals freestyle, R&B en popmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.