Lisa Stansfield – Change

Lisa Stansfield

Lisa Stansfield – Change

Lisa Stansfield is een Engelse zangeres en actrice, geboren op 11 april 1966. Ze staat bekend om haar soulvolle stem en succesvolle carrière in de jaren ’80 en ’90.

Change

“Change” is een nummer van Lisa Stansfield dat werd uitgebracht als single in 1991. Het behaalde grote successen in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, waar het de top vijf van de hitlijsten bereikte.

Het nummer heeft een krachtige boodschap over verandering en persoonlijke groei. De emotionele tekst wordt ondersteund door Lisa’s kenmerkende vocale stijl, die zowel krachtig als gevoelig is.

In “Change” worden verschillende muziekstijlen gecombineerd, zoals pop, soul en dance. Dit geeft het nummer een unieke sound die nog steeds tijdloos klinkt.

Met “Change” bewees Lisa Stansfield zichzelf als een getalenteerde artiest met de capaciteit om emoties over te brengen via haar muziek. Het nummer blijft geliefd bij fans wereldwijd en heeft bijgedragen aan haar reputatie als een iconische artiest binnen de industrie.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.