LMFAO – Sexy And I Know It

LMFAO

LMFAO met: Sexy And I Know It

LMFAO is een Amerikaans muziekduo dat bekend staat om hun energieke en catchy nummers. Een van hun meest populaire hits is “Sexy And I Know It”. Dit nummer werd uitgebracht in 2011 en bereikte wereldwijd de top van de hitlijsten.

“Sexy And I Know It” heeft een aanstekelijke beat die je meteen laat bewegen. Het combineert elektronische dansmuziek met grappige en zelfverzekerde teksten. De tekst gaat over het hebben van zelfvertrouwen en trots zijn op je eigen stijl.

Het refrein wordt vaak herhaald, waarbij de zin “I’m sexy and I know it” centraal staat. Dit zorgt ervoor dat het nummer direct herkenbaar is voor luisteraars over de hele wereld.

Over LMFAO

LMFAO bestaat uit oom Redfoo (Stefan Kendal Gordy) en neef SkyBlu (Skyler Austen Gordy). Ze begonnen hun carrière in 2006 en werden al snel bekend door hun unieke mix van hiphop, dance-pop en humoristische teksten.

Hun muziek staat garant voor feestjes vol energie, vrolijkheid en dansplezier. Naast “Sexy And I Know It” scoorde LMFAO ook grote hits met nummers als “Party Rock Anthem” en “Sorry for Party Rocking”.

Erfenis

In 2012 kondigde LMFAO een pauze aan, waarna beide leden zich op solocarrières richtten. Desondanks blijft hun muziek tot op de dag van vandaag populair en wordt nog steeds gedraaid op feesten en in clubs over de hele wereld.

Met “Sexy And I Know It” heeft LMFAO een tijdloos nummer gecreëerd dat mensen aan het dansen krijgt en hen herinnert aan het belang van zelfvertrouwen en

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.