Lobo – The Carribean Disco Show

Lobo

Lobo – The Carribean Disco Show

Lobo is een Amerikaanse singer-songwriter die in de jaren ’70 bekendheid verwierf met zijn hit “The Carribean Disco Show”. Deze catchy disco track werd uitgebracht in 1979 en behaalde wereldwijd grote successen.

Achtergrond van Lobo

Lobo, wiens echte naam Roland Kent LaVoie is, werd geboren op 31 juli 1943 in Tallahassee, Florida. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van verschillende lokale bands voordat hij uiteindelijk solo ging optreden.

Gedurende zijn carrière heeft Lobo verschillende genres verkend, waaronder popmuziek en countrymuziek. Zijn kenmerkende stemgeluid en melodische nummers maakten hem geliefd bij een breed publiek over de hele wereld.

The Carribean Disco Show

“The Carribean Disco Show” was een single afkomstig van het gelijknamige album dat in 1979 werd uitgebracht. Het nummer combineert aanstekelijke discoritmes met tropische invloeden om een unieke sound te creëren.

De songtekst vertelt het verhaal van een feestelijke avond op een exotisch eiland waar mensen samenkomen om te dansen en te genieten van de zwoele sfeer. De vrolijke melodie nodigt uit tot meezingen en dansen.

Dankzij het succes van “The Carribean Disco Show” kon Lobo zijn carrière naar nieuwe hoogten brengen en bleef hij hits scoren in de jaren ’80. Hij wordt nog steeds beschouwd als een invloedrijke artiest binnen de muziekindustrie.

Als je op zoek bent naar een feel-good disco nummer met een tropisch tintje, dan is “The Carribean Disco Show” van Lobo zeker het beluisteren waard!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.