Loick Essien – How We Roll (Feat. Tanya Lacey)

Loick Essien

Loick Essien – How We Roll (Feat. Tanya Lacey)

Loick Essien is een Britse artiest die bekend staat om zijn hit “How We Roll” in samenwerking met Tanya Lacey.

Achtergrond

Geboren op 29 april 1990 in Londen, begon Loick Essien al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Hij combineert verschillende genres zoals R&B, pop en hiphop om zijn unieke geluid te creëren.

How We Roll

“How We Roll” is een nummer dat werd uitgebracht in 2011 en was een grote hit in het Verenigd Koninkrijk. Het nummer bevat de kenmerkende vocale stijl van Loick Essien gecombineerd met de krachtige stem van Tanya Lacey.

Dit nummer toont de artistieke diversiteit van Loick Essien en zijn vermogen om pakkende melodieën te produceren. De energieke beat en aanstekelijke refreinen maken dit nummer ideaal voor feestjes en dansvloeren overal ter wereld.

Succes

Dankzij het succes van “How We Roll” heeft Loick Essien naam gemaakt in de muziekindustrie. Hij heeft samengewerkt met andere bekende artiesten zoals Chipmunk, Wretch 32 en Labrinth, wat zijn veelzijdigheid als artiest benadrukt.

Hoewel hij misschien nog niet zo bekend is buiten het Verenigd Koninkrijk, heeft Loick Essien bewezen dat hij een getalenteerde artiest is met een veelbelovende toekomst in de muziekwereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.