Loose Ends – Watching You (12” Vocal Version)

Loose Ends

Loose Ends – Watching You (12” Vocal Version)

Loose Ends was een Britse R&B-groep uit de jaren 80. Ze stonden bekend om hun unieke mix van funk, soul en popmuziek. De groep werd opgericht in 1980 en bestond uit zangeres Jane Eugene, toetsenist Steve Nichol en bassist Carl McIntosh.

Watching You (12” Vocal Version)

“Watching You” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1983 als onderdeel van het album “So Where Are You?”. Het nummer kreeg later een remix-versie genaamd de “12” Vocal Version”. Dit was een langere versie van het originele nummer met extra instrumentatie en vocalen.

Het nummer heeft een funky beat die kenmerkend is voor Loose Ends’ muziekstijl. De soepele vocalen van Jane Eugene voegen ook toe aan de relaxte sfeer van het nummer. “Watching You” werd al snel een hit in verschillende landen, waaronder Nederland.

Dankzij zijn catchy melodieën en dansbare ritmes blijft “Watching You (12” Vocal Version)” nog steeds geliefd bij fans over de hele wereld. Het is echt een klassieker geworden binnen het genre R&B en staat symbool voor de tijdloze muziekstijl waar Loose Ends bekend om staat.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.