Lorraine McKane – Let The Night Take The Blame (Extended Version)

Lorraine McKane

Lorraine McKane – Let The Night Take The Blame (Extended Version)

Lorraine McKane is een getalenteerde artiest die vooral bekend staat om haar nummer “Let The Night Take The Blame” in de extended version.

Over Lorraine McKane

Lorraine McKane is een zangeres uit de jaren ’80 en begon haar carrière als achtergrondzangeres voor verschillende bekende artiesten. Ze brak echter door met haar solo-werk, waarbij ze een unieke mix van disco, pop en dance creëert.

“Let The Night Take The Blame” is zonder twijfel één van haar meest succesvolle nummers. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1984 en werd al snel een hit op de dansvloeren over de hele wereld.

De Extended Version

Wat dit nummer echt speciaal maakt, is de extended version. Deze versie bevat extra instrumentale stukken en langere breaks, waardoor het perfect is om op te dansen of gewoon lekker naar te luisteren.

In deze extended version komen Lorraines krachtige vocalen volledig tot hun recht. Haar stemgeluid wordt ondersteund door pakkende melodieën en aanstekelijke beats die je moeilijk stil kunnen laten zitten.

Erfenis

Ondanks dat “Let The Night Take The Blame” bijna vier decennia geleden werd uitgebracht, blijft het nog steeds geliefd bij fans van disco- en dancemuziek. Het nummer wordt regelmatig gedraaid op themafeesten en in clubs die zich richten op deze muziekgenres.

Lorraine McKane heeft met dit nummer een blijvende indruk achtergelaten in de muziekwereld, en haar talent als zangeres wordt nog steeds gewaardeerd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.