Loud Luxury feat. brando – Body

Loud Luxury feat. brando

Loud Luxury feat. brando – Body

Loud Luxury is een Canadees DJ- en productieduo bestaande uit Andrew Fedyk en Joe De Pace. Ze werden wereldwijd bekend met hun hit “Body”, die ze in samenwerking met zanger brando hebben uitgebracht.

Over het nummer

“Body” is een opzwepend house-nummer dat in 2017 werd uitgebracht. Het liedje was al snel een enorme hit en behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

Met zijn aanstekelijke beat en catchy melodie, heeft “Body” de perfecte combinatie van dansmuziek en popvibes. De stem van brando voegt een extra element toe aan het nummer, waardoor het nog meer impact krijgt.

Succes en erkenning

Dankzij “Body” kreeg Loud Luxury internationale erkenning als DJ’s en producenten. Ze ontvingen talloze prijzen voor hun werk, waaronder twee JUNO Awards (de Canadese muziekprijs).

Het succes van “Body” leidde tot optredens op grote festivals over de hele wereld, zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival en Coachella.

Invloeden

Loud Luxury haalt inspiratie uit verschillende muziekgenres, waaronder house, pop en elektronische muziek. Ze mixen deze invloeden om unieke tracks te creëren die zowel dansbaar als toegankelijk zijn voor een breed publiek.

De samenwerking met brando in “Body” toont hun vermogen om geweldige muziek te maken die zowel commercieel succesvol als artistiek interessant is.

Toekomstige projecten

Loud Luxury blijft werken aan nieuwe muziek en het verleggen van grenzen binnen de elektronische muziekscene. Ze hebben al samengewerkt met andere bekende artiesten zoals Pitbull, Bryce Vine en Ryan Shepherd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.