Love Inc – You’re A Superstar

Love Inc

Love Inc – You’re A Superstar

Love Inc is een Canadese popgroep uit de jaren 90, bestaande uit zangeres Simone Denny en producers/muzikanten Chris Sheppard en Brad Daymond. Ze waren vooral bekend van hun hit “You’re A Superstar”, die in 1998 wereldwijd succes behaalde.

“You’re A Superstar” is een energieke dance-pop track met catchy melodieën en aanstekelijke beats. Het nummer bereikte de top 10 in verschillende landen, waaronder Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Het succes van “You’re A Superstar” leidde tot een debuutalbum genaamd “Love Inc”, dat ook goed werd ontvangen door fans en critici. Naast het titelnummer bevatte het album andere hits zoals “Broken Bones” en “Here Comes The Sunshine”.

Helaas was het succes van Love Inc van korte duur. De groep ging in 2000 uit elkaar na interne conflicten tussen de bandleden. Simone Denny heeft sindsdien soloalbums uitgebracht en heeft ook samengewerkt met andere artiesten.

Ondanks hun relatief korte carrière blijft Love Inc’s “You’re A Superstar” nog steeds een geliefd nummer onder dansliefhebbers over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.