Luther Vandross – I Really Didn’t Meant It (12 Inch Mix)

Luther Vandross

Luther Vandross – I Really Didn’t Meant It (12 Inch Mix)

Luther Vandross was een Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij werd geboren op 20 april 1951 in New York City en overleed op 1 juli 2005. Vandross stond bekend om zijn soulvolle stem en zijn vermogen om emotie over te brengen met zijn muziek.

“I Really Didn’t Meant It” is een nummer van Luther Vandross dat werd uitgebracht als onderdeel van de “Never Let Me Go” EP in 1993. Het is een remix-versie van het originele nummer dat oorspronkelijk verscheen op het album “Power of Love”.

Deze 12 inch mix van “I Really Didn’t Meant It” biedt luisteraars een langere versie van het nummer, waarin ze kunnen genieten van de soulvolle klanken en de kenmerkende stem van Luther Vandross.

Vandross had veel succes in zijn carrière, met talloze hits zoals “Dance with My Father”, “Here and Now” en “Never Too Much”. Hij won ook meerdere Grammy Awards voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

Helaas overleed Luther Vandross op relatief jonge leeftijd aan diabetes-gerelateerde complicaties. Zijn erfenis leeft echter voort door middel van zijn tijdloze muziek die nog steeds geliefd is bij fans wereldwijd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.