Luther Vandross – She’s A Super Lady

Luther Vandross

Luther Vandross – She’s A Super Lady

Luther Vandross was een Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij werd geboren op 20 april 1951 in New York City en overleed op 1 juli 2005.

She’s A Super Lady

“She’s A Super Lady” is een nummer van Luther Vandross dat uitkwam in 1981. Het nummer maakte deel uit van zijn album “Never Too Much”.

In “She’s A Super Lady” bezingt Vandross de bijzondere kwaliteiten van een vrouw die hij bewondert. De tekst benadrukt haar kracht, schoonheid en positieve energie. Het nummer heeft een levendige melodie en vrolijke ritmes, waardoor het perfect is om op te dansen.

Vandross’ soulvolle stem voegt emotie toe aan het nummer, waardoor het nog meer tot leven komt. Met zijn kenmerkende stijl en vocale bereik weet hij de luisteraar te raken met elke noot die hij zingt.

“She’s A Super Lady” behaalde succes in de hitlijsten en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het genre R&B/soul muziek.

Helaas verliet ons Luther Vandross veel te vroeg, maar zijn muzikale erfenis blijft voortleven door tijdloze hits zoals “She’s A Super Lady”. Zijn talent zal altijd herinnerd worden als een van de grootste artiesten aller tijden.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.