Luv’ – Tingalingaling

Luv'

Luv’ – Tingalingaling

Luv’ was een Nederlandse meidengroep uit de jaren ’70 en ’80. De groep bestond uit Patty Brard, José Hoebee en Marga Scheide. Ze werden bekend met hun aanstekelijke discopopmuziek.

Tingalingaling

“Tingalingaling” is één van de grootste hits van Luv’. Het nummer werd in 1978 uitgebracht als single en behaalde de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten. Het werd ook internationaal een succes.

In “Tingalingaling” hoor je de kenmerkende harmonieuze zang van Luv’, gecombineerd met catchy disco beats. Het nummer staat bekend om zijn energieke en vrolijke sfeer, waardoor het nog steeds geliefd is bij fans van nostalgische popmuziek.

Met “Tingalingaling” brak Luv’ definitief door in binnen- en buitenland. Ze werden een fenomeen in Europa en scoorden meerdere hits, zoals “U.O.Me (You Owe Me)”, “Trojan Horse”, en “Casanova”. Hun muziek blijft populair tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.