M-People – Moving On Up

M-People

M-People – Moving On Up

M-People was een Britse dancepopgroep die vooral in de jaren 90 bekendheid verwierf. De groep werd opgericht door DJ en producer Mike Pickering en zangeres Heather Small.

Een van hun grootste hits was “Moving On Up”, uitgebracht in 1993. Dit nummer combineert catchy dansbeats met soulvolle zang, wat kenmerkend is voor het geluid van M-People. Het lied gaat over positiviteit, veerkracht en het overwinnen van tegenslagen.

“Moving On Up” behaalde grote successen in verschillende landen en stond hoog genoteerd in de hitlijsten wereldwijd. Het wordt vaak beschouwd als een klassieker binnen het dance- en popgenre.

Het succes van M-People ging verder dan alleen “Moving On Up”. Ze scoorden meerdere hits zoals “One Night In Heaven”, “Search for the Hero” en “Don’t Look Any Further”. De groep won talloze prijzen, waaronder een Grammy Award voor Beste Dance Album.

In 2000 besloot M-People te stoppen als groep, maar ze hebben nog steeds een trouwe fanbase. Hun muziek blijft populair bij liefhebbers van dansbare popmuziek met een vleugje soul.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.