M.V.P. – Roc Ya Body “Mic Check 1, 2”

M.V.P.

M.V.P. met: Roc Ya Body “Mic Check 1, 2”

M.V.P., ook wel bekend als Most Valuable Playas, is een Amerikaanse hiphopgroep uit de jaren 2000. Ze braken door met hun hit “Roc Ya Body (Mic Check 1, 2)”.

Geschiedenis

M.V.P. werd opgericht in New York City en bestond uit de leden Stagga Lee, D-Dubb en Papa Blue. Ze stonden bekend om hun energieke rapstijl en catchy beats.

“Roc Ya Body (Mic Check 1, 2)”

Hun grootste succes kwam in het jaar 2003 met het nummer “Roc Ya Body (Mic Check 1, 2)”. Dit nummer bereikte de top van verschillende hitlijsten wereldwijd en zorgde voor internationale erkenning van M.V.P.

Met zijn aanstekelijke refrein en dansbare beat werd “Roc Ya Body” al snel een favoriet onder feestgangers overal ter wereld. Het nummer bevatte ook samples van andere populaire hits zoals Queen’s “We Will Rock You”.

Invloed

Hoewel M.V.P. niet lang actief was als groep na hun grote doorbraak, heeft hun muziek nog steeds invloed op de hiphopscene vandaag de dag. De energieke vibe van “Roc Ya Body” blijft mensen inspireren om te dansen en plezier te hebben.

Dus waar wacht je nog op? Zet “Roc Ya Body (Mic Check 1, 2)” aan en geniet van de muziek!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.