Mac Band – Roses Are Red

Mac Band

Mac Band

Roses Are Red is een bekend nummer van de Amerikaanse R&B-groep Mac Band. De groep, opgericht in de jaren 80, bestond uit vier getalenteerde broers: Ray, Derek, Kelvin en Tony McCall. Ze stonden bekend om hun harmonieuze zang en unieke mix van soulvolle ballads en uptempo dansmuziek.

Achtergrond

De Mac Band brak door met hun debuutsingle Roses Are Red, die in 1988 werd uitgebracht. Het nummer bereikte al snel de top van de Billboard R&B-hitlijsten en werd een wereldwijde hit. Met zijn catchy melodieën, funky ritmes en romantische teksten wist het nummer vele harten te veroveren.

Succes na Roses Are Red

Nadat ze succes hadden behaald met Roses Are Red, bracht de Mac Band nog meer hitsingles uit zoals Stuck On You en You Plus Me Equals Love. Ze werkten samen met andere grote artiesten zoals Chaka Khan en Teddy Riley.

Erfenis

Ondanks dat ze niet zo lang actief waren als groep, heeft de muziek van de Mac Band nog steeds invloed op hedendaagse R&B-artiesten. Hun kenmerkende geluid blijft geliefd bij fans overal ter wereld.

Dus als je op zoek bent naar wat nostalgische R&B-muziek om naar te luisteren, vergeet dan niet naar Roses Are Red van de Mac Band te luisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.