Mai Tai – Turn Your Love Around (Turnaround Mix)

Mai Tai is een iconische Nederlandse popgroep uit de jaren ’80, bestaande uit zangeressen Caroline De Windt, Jetty Weels en Mildred Douglas. Ze werden opgericht door het producerduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. Met hun unieke mix van pop, R&B en dance wisten ze internationale erkenning te verwerven.

Het nummer “Turn Your Love Around (Turnaround Mix)” was één van de grote hits van Mai Tai. Geïnspireerd door de opkomst van de elektronische muziek in die tijd, bracht de groep in 1985 deze catchy dansnummer uit. Met vloeiende synthesizerklanken, funky baslijnen en de krachtige vocale harmonieën van de zangeressen, wist het nummer indruk te maken.

“Turn Your Love Around (Turnaround Mix)” bereikte wereldwijd de hitlijsten en werd een ware dansvloerklassieker. Het succes van dit nummer bracht Mai Tai naar nieuwe hoogten en vergrootte hun populariteit als een van de meest geliefde Nederlandse acts in het buitenland.

De invloed van Mai Tai op de Nederlandse popmuziek kan niet worden onderschat. Ze waren pioniers in het combineren van verschillende genres en brachten een frisse sound die de muziekscene nieuw leven inblies. Met hun onweerstaanbare hits en energieke live-optredens hebben ze een blijvende impact achtergelaten op zowel de Nederlandse als de internationale muziekindustrie.

What's your reaction?
1cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.