Mai Tai – What Goes On (Special Dance Mix)

Mai Tai

Mai Tai – What Goes On (Special Dance Mix)

Mai Tai is een Nederlandse popgroep uit de jaren ’80. Ze waren vooral bekend om hun hit “What Goes On”, in het bijzonder de Special Dance Mix versie.

De band

Mai Tai bestond uit drie zangeressen: Jetty Weels, Mildred Douglas en Caroline De Windt. Ze werden opgericht in 1983 en brachten verschillende succesvolle singles uit gedurende hun carrière.

“What Goes On”

“What Goes On” was één van de grootste hits van Mai Tai. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1984, maar kreeg pas echt populariteit toen de Special Dance Mix versie werd uitgebracht.

In deze remix-versie werd het ritme versterkt en kreeg het nummer een meer dansbaar karakter. Het groovy basgeluid, gecombineerd met catchy synthesizermelodieën en krachtige vocalen van Mai Tai, maakten dit nummer tot een echte discoklassieker.

Invloed

De successen van Mai Tai hadden invloed op andere Nederlandse popartiesten die volgden. Ze inspireerden velen om zich te richten op dansbare muziekstijlen zoals disco en soul.

Kortom:

Mai Tai was een Nederlandse popgroep die bekendheid verwierf met hun hit “What Goes On”. Met name de Special Dance Mix versie maakte hen populair door zijn dansbare karakter en energieke sound. Hun invloed op de Nederlandse popmuziek is nog steeds merkbaar tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.