Marco Borsato & Sita – Lopen Op Het Water

Marco Borsato & Sita

Marco Borsato & Sita met: Lopen Op Het Water

Marco Borsato is een Nederlandse zanger en songwriter die bekend staat om zijn emotievolle nummers. Hij heeft vele hits op zijn naam staan, waaronder het duet “Lopen Op Het Water” samen met Sita.

Sita

Sita Vermeulen, beter bekend als gewoonweg Sita, is een Nederlandse zangeres en actrice. Ze brak door in de muziekwereld na haar deelname aan het eerste seizoen van Idols. Samen met Marco Borsato scoorde ze grote hits, zoals “Lopen Op Het Water”.

“Lopen Op Het Water” is een prachtig duet waarin de stemmen van Marco Borsato en Sita perfect samenkomen. De tekst gaat over liefde en vertrouwen, en hoe twee mensen samen alles kunnen bereiken.

Dit nummer werd uitgebracht in 2003 en behaalde direct succes in de hitlijsten. Het was niet de eerste keer dat Marco Borsato samenwerkte met andere artiesten, maar “Lopen Op Het Water” blijft een van zijn meest geliefde duetten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.