Mario – Let Me Love You

Mario

Mario – Let Me Love You

Mario, geboren als Mario Dewar Barrett op 27 augustus 1986, is een Amerikaanse R&B en popartiest. Hij brak door in de muziekindustrie met zijn debuutsingle “Just a Friend 2002” in samenwerking met rapper Biz Markie.

Een van zijn meest bekende nummers is “Let Me Love You”, uitgebracht in 2004. Dit nummer was afkomstig van zijn tweede studioalbum genaamd “Turning Point”. Het bereikte al snel de top van verschillende hitlijsten over de hele wereld en werd een grote hit.

“Let Me Love You” gaat over een man die belooft voor zijn geliefde te zorgen en haar beter te behandelen dan haar vorige partner. De lyrics benadrukken het belang van liefde, geduld en begrip binnen een relatie.

Het succesvolle nummer leverde Mario verschillende prijzen op, waaronder Billboard Music Awards en Teen Choice Awards. Bovendien heeft het liedje tot op heden miljoenen streams en views verzameld op platforms zoals YouTube en Spotify.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.