Martin Garrix Feat. John Martin – Higher Ground

Martin Garrix Feat. John Martin

Martin Garrix Feat. John Martin – Higher Ground

Higher Ground is een nummer van de Nederlandse DJ en producer Martin Garrix, in samenwerking met zanger John Martin. Het werd uitgebracht op 14 mei 2020.

Martin Garrix staat bekend om zijn elektronische dance muziek en heeft al veel hits op zijn naam staan, waaronder “Animals” en “Scared to be Lonely”. Voor het nummer “Higher Ground” werkte hij samen met de Zweedse zanger John Martin, die eerder ook heeft samengewerkt met artiesten als Swedish House Mafia.

“Higher Ground” is een energiek nummer met catchy melodieën en krachtige vocalen van John Martin. Het combineert elementen van progressive house en popmuziek, wat resulteert in een aanstekelijk dansnummer dat perfect past bij festivals en clubs.

Het nummer gaat over het vinden van je eigen kracht en vastberadenheid om obstakels te overwinnen. De tekst moedigt luisteraars aan om hun dromen na te jagen en niet op te geven, zelfs als ze tegenslagen ervaren.

“Higher Ground” kreeg positieve reacties van fans en critici wereldwijd. Het behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld, waaronder de Nederlandse Top 40.

In conclusie is “Martin Garrix Feat. John Martin – Higher Ground” een inspirerend dance-nummer dat zowel melodisch als motiverend is. Met zijn pakkende beats zal dit nummer je ongetwijfeld laten dansen en je opbeuren wanneer je wat extra energie nodig hebt!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.