Martin Garrix & Moti – Virus (How About Now)

Martin Garrix & Moti

Martin Garrix & Moti – Virus (How About Now)

Martin Garrix en Moti zijn twee Nederlandse dj’s en producers die samengewerkt hebben aan het nummer “Virus (How About Now)”. Het lied werd uitgebracht in 2014 en was een grote hit in de elektronische muziekscene.

Martin Garrix, geboren als Martijn Gerard Garritsen, begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Hij brak door met zijn single “Animals” in 2013, waardoor hij wereldwijd bekendheid verwierf. Sindsdien heeft hij samengewerkt met verschillende artiesten en produceerde hij meerdere succesvolle hits.

Daarnaast is er Moti, ook bekend als Timo Romme. Hij staat bekend om zijn energieke stijl van produceren en draaien tijdens live optredens. Samen met Martin Garrix creëerde hij “Virus (How About Now)”, dat al snel populair werd bij zowel fans als andere dj’s.

“Virus (How About Now)” combineert de kenmerkende geluiden van beide artiesten tot een dynamisch electro house-nummer. De track bevat krachtige synths, catchy melodieën en een opzwepende beat die ervoor zorgt dat je niet stil kunt blijven staan.

Het succes van “Virus (How About Now)” leverde Martin Garrix en Moti internationale erkenning op binnen de EDM-gemeenschap. Beiden hebben sindsdien hun carrière voortgezet met het uitbrengen van nieuwe muziek en het optreden op grote festivals over de hele wereld.

Met hun talent, passie voor muziek en onderscheidende stijl hebben Martin Garrix en Moti een blijvende impact gemaakt in de elektronische muziekwereld. “Virus (How About Now)” is een van de vele succesvolle samenwerkingen tussen deze getalenteerde Nederlandse artiesten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.