Mel & Kim – I’m The One Who Really Loves You (Yoyo’s 12 Inch Mix)

Mel & Kim

Mel & Kim: I’m The One Who Really Loves You (Yoyo’s 12 Inch Mix)

Mel & Kim was een Brits popduo uit de jaren 80. De zussen Melanie en Kim Appleby braken door met hun aanstekelijke hit “Respectable”. Ze stonden bekend om hun energieke danspopmuziek en kleurrijke videoclips.

Een van hun meest bekende nummers is “I’m The One Who Really Loves You”, in het bijzonder de Yoyo’s 12 Inch Mix-versie. Dit remixnummer, geproduceerd door Pete Waterman, werd uitgebracht in 1987 en is een langere versie van het originele lied.

De Yoyo’s 12 Inch Mix geeft het nummer een extra funky beat en verlengt de speelduur tot bijna zeven minuten. Het catchy refrein, gecombineerd met de opzwepende elektronische klanken, maakt dit nummer perfect voor op de dansvloer.

Over Mel & Kim

Melanie Appleby werd geboren op 11 juli 1966 en Kimberly Appleby op 28 augustus 1961. Ze groeiden samen op in Londen, Engeland. Hun muzikale carrière begon toen ze werden ontdekt door Stock Aitken Waterman (SAW), een succesvol producers- en songwritersduo uit die tijd.

Helaas duurde de roem van Mel & Kim niet lang. In januari 1990 overleed Melanie aan longkanker op slechts 23-jarige leeftijd. Kim zette haar solocarrière voort, maar slaagde er niet in om het succes van het duo te evenaren.

Desondanks blijft Mel & Kim’s muziek geliefd bij fans van jaren 80 popmuziek en wordt hun invloed nog steeds gevoeld in de hedendaagse danspopscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.