Mel & Kim – That’s The Way It Is (Special Mix)

Mel & Kim

Mel & Kim – That’s The Way It Is (Special Mix)

Mel & Kim was een Brits popduo bestaande uit de zussen Mel en Kim Appleby. Ze brachten in 1987 het nummer “That’s The Way It Is” uit als onderdeel van hun debuutalbum “F.L.M.”.

“That’s The Way It Is” is een speciale mix van het originele nummer dat een combinatie is van verschillende muziekstijlen, waaronder dancepop en R&B. Het heeft een energieke beat en catchy melodieën die typerend zijn voor de jaren 80.

Over Mel & Kim

Melanie (Mel) en Kimberley (Kim) Appleby groeiden op in Londen en begonnen hun carrière als achtergrondzangeressen voor artiesten zoals Kid Creole & the Coconuts. In 1986 tekenden ze bij Supreme Records en werkten ze samen met producers Stock Aitken Waterman om hun eerste album “F.L.M.” te creëren.

Helaas werd de veelbelovende carrière van Mel & Kim al snel beëindigd door tragische gebeurtenissen. In 1990 overleed Mel aan de gevolgen van kanker, waarna Kim besloot haar solocarrière voort te zetten.

“That’s The Way It Is” – Special Mix

De special mix-versie van “That’s The Way It Is” voegt extra elementen toe aan het originele nummer, zoals verlengde intro’s, instrumentale breaks en uitgebreide achtergrondvocalen. Het is een populair nummer gebleven onder fans van jaren 80-muziek en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations die dit genre spelen.

Met “That’s The Way It Is” heeft Mel & Kim een tijdloos en dansbaar nummer gemaakt dat hun talent als zangers en performers laat zien. Hun muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld, zelfs na al die jaren

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.