Melanie C – Think About It (7th Heaven Remix Edit)

Melanie C

Melanie C met: Think About It (7th Heaven Remix Edit)

Think About It is een nummer van de Engelse artiest Melanie C, ook bekend als Mel C of Sporty Spice van de populaire meidengroep Spice Girls. Het nummer werd uitgebracht in 2008 en is een remix edit gemaakt door 7th Heaven.

Achtergrond

Melanie C begon haar solocarrière na het succes met de Spice Girls. Ze bracht verschillende albums uit en had diverse hits, waaronder “Never Be the Same Again” en “I Turn to You”. In 2008 kwam ze met het album “This Time”, waarop ook het nummer Think About It staat.

Think About It (7th Heaven Remix Edit)

Dit specifieke nummer is een remix edit gemaakt door het duo 7th Heaven. Ze hebben verschillende remixen gedaan voor bekende artiesten zoals Sugababes, Kylie Minogue en Britney Spears. De remix geeft Think About It een energieke dancebeat die perfect past bij Melanie C’s krachtige stem.

Populariteit

Deze versie van Think About It was populair in clubs en op dansvloeren over de hele wereld. Het ving de aandacht van zowel fans van Melanie C als liefhebbers van elektronische muziek. Het bereikte hoge posities in hitlijsten in verschillende landen, waaronder Nederland.

Kortom, Think About It (7th Heaven Remix Edit) is een opzwepend dansnummer dat laat zien dat Melanie C niet alleen een geweldige zangeres is, maar ook de overstap kan maken naar het genre elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.