Meli’sa Morgan – Good Love (Extended Version)

Meli'sa Morgan

Meli’sa Morgan – Good Love (Extended Version)

Meli’sa Morgan is een Amerikaanse R&B-zangeres, geboren op 6 december 1964 in Queens, New York. Ze begon haar muzikale carrière als achtergrondzangeres voor artiesten zoals Chaka Khan en Whitney Houston.

In 1985 bracht Meli’sa Morgan haar debuutalbum uit genaamd “Do Me Baby”. Dit album bevatte de populaire single “Fool’s Paradise” die de top tien van de Billboard R&B-hitlijsten bereikte. Haar stem werd geprezen om zijn krachtige emotie en soulvolle klank.

Good Love (Extended Version)

Een van Meli’sa Morgans bekendste nummers is “Good Love”, vooral bekend in de extended version. Dit nummer kwam uit in 1987 en werd een grote hit in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk.

“Good Love” is een liefdeslied met levendige instrumentatie en pakkende melodieën. Het refrein, gezongen met passie door Meli’sa Morgan, blijft lang hangen bij luisteraars.

De extended version van “Good Love” biedt luisteraars extra speeltijd om te genieten van deze geweldige track. Het verlengde arrangement geeft meer ruimte aan melodische intermezzo’s en maakt het nummer nog meeslepender.

Luister naar Good Love (Extended Version) door Meli’sa Morgan: (voeg hier een link toe naar het nummer)

Met haar soulvolle stem en krachtige uitvoering heeft Meli’sa Morgan met “Good Love” een blijvende indruk gemaakt in de R&B-muziekwereld. Het is een tijdloos nummer dat nog steeds geliefd is bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.