Melissa Etheridge – Like The Way I Do

Melissa Etheridge

Melissa Etheridge

Melissa Lou Etheridge (geboren op 29 mei 1961) is een Amerikaanse singer-songwriter en activist. Ze staat bekend om haar krachtige stem en persoonlijke teksten, die vaak gaan over liefde, verlangen en sociale rechtvaardigheid.

Etheridge brak door in de jaren ’90 met haar hit “Like The Way I Do” van haar debuutalbum Melissa Etheridge. Het nummer werd uitgebracht in 1988 en behaalde succes in zowel de Verenigde Staten als Europa. Het kenmerkt zich door zijn energieke rockgeluid, aangrijpende teksten en Etheridge’s rauwe vocale prestaties.

“Like The Way I Do” wordt beschouwd als een van Melissa Etheridge’s signature songs. Het nummer vertelt het verhaal van een gepassioneerde liefdesrelatie die intensiteit en emotionele betrokkenheid oproept. De combinatie van soulvolle rockmuziek en tekstuele diepgang maakt dit nummer tot een tijdloze klassieker.

Naast “Like The Way I Do” heeft Melissa Etheridge talloze andere hits voortgebracht gedurende haar carrière, waaronder “Come to My Window”, “I’m the Only One” and “Bring Me Some Water”. Haar muzikale talent en positieve bijdrage aan de LGBTQ+-gemeenschap hebben geleid tot verschillende onderscheidingen, waaronder twee Grammy Awards.

Als artiest blijft Melissa Etheridge nieuwe muziek maken en optreden over de hele wereld. Haar invloed op de muziekindustrie en haar toewijding aan het bevorderen van gelijkheid hebben haar tot een iconische figuur gemaakt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.