Men At Play – Dr. Jam (In The Slam)

Men At Play

Men At Play – Dr. Jam (In The Slam)

Men At Play is een Britse popgroep die vooral actief was in de jaren 80 en bekend stond om hun energieke muziek en flamboyante uitstraling.

Achtergrond

Oorspronkelijk opgericht als een duo, bestaande uit zanger Darren Palmer en toetsenist Pete Marsh, brak Men At Play door met hun hit “Dr. Jam (In The Slam)”.

“Dr. Jam (In The Slam)”

Het nummer “Dr. Jam (In The Slam)” werd uitgebracht in 1984 en werd al snel een internationale sensatie. Met zijn catchy beat, funky gitaarriffs en aanstekelijke refrein kreeg het nummer veel airplay op radio- en televisiestations over de hele wereld.

“Dr. Jam (In The Slam)” heeft nog steeds invloed op hedendaagse artiesten binnen verschillende genres.”

Nalatenschap

Ondanks dat Men At Play geen langdurig succes had na “Dr. Jam”, wordt de groep herinnerd als een belangrijke vertegenwoordiger van de jaren 80-popmuziek.

Zowel liefhebbers van nostalgische muziek als nieuwe generaties ontdekken nog steeds de energieke klanken van Men At Play’s “Dr. Jam (In The Slam)”. Het nummer blijft mensen inspireren om te dansen en plezier te hebben.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.