Michael Lovesmith – Ain’t Nothing Like It (Club Mix)

Michael Lovesmith

Michael Lovesmith – Ain’t Nothing Like It (Club Mix)

Michael Lovesmith is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Hij werd geboren op 26 maart 1955 in Detroit, Michigan. Lovesmith begon zijn muziekcarrière als lid van de legendarische Motown-groep The Commodores, waar hij keyboards speelde en backing vocals verzorgde.

Nadat hij vertrok bij The Commodores, besloot Michael Lovesmith zich te focussen op zijn solocarrière. Hij bracht verschillende albums uit met hits als “Ain’t Nothing Like It” en “Break the Ice”.

Ain’t Nothing Like It (Club Mix)

“Ain’t Nothing Like It” is een populaire clubmix van het gelijknamige nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1986. Het nummer combineert elementen van R&B en dance-muziek om een energieke sfeer te creëren.

Lovesmith’s soulvolle stem gecombineerd met de dansbare beat maken dit nummer tot een favoriet onder fans van zowel R&B als dansmuziek. De Club Mix voegt extra lagen toe aan het originele nummer, waardoor het perfect is voor feestjes en clubs.

Beluister nu:
Ain’t Nothing Like It (Club Mix) – Michael Lovesmith

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.