Millie Scott – Prisoner Of Love

Millie Scott

Millie Scott – Prisoner Of Love

Millie Scott is een Amerikaanse R&B-zangeres en songwriter. Ze brak door in de jaren 80 met haar hit “Prisoner Of Love”.

Achtergrond

Millie Scott werd geboren op [datum] in [plaats]. Ze groeide op in een muzikale familie en ontwikkelde al snel een passie voor zingen. Op jonge leeftijd begon ze op te treden bij lokale evenementen en talentenjachten.

Succes met “Prisoner Of Love”

In 1986 bracht Millie Scott haar debuutalbum uit, genaamd “Love Me Right”. Het album bevatte het nummer “Prisoner Of Love”, dat al snel een grote hit werd. Het lied bereikte de top van de R&B-hitlijsten en vestigde Millie’s naam als veelbelovende artiest.

Carrière na “Prisoner Of Love”

Na het succes van “Prisoner Of Love” bracht Millie nog meer albums uit, waaronder “I Can Make It Good For You” (1988) en “Love Me Right: The Anthology” (2004). Hoewel ze geen enorme commerciële successen behaalde na haar doorbraakhit, bleef ze geliefd bij fans vanwege haar krachtige stemgeluid en soulvolle stijl.

Conclusie:

Millie Scott is een getalenteerde Amerikaanse R&B-zangeres die bekendheid verwierf met haar hit “Prisoner Of Love”. Hoewel ze geen mainstream-superster werd, blijft ze gewaardeerd om haar muzikale talent en emotionele interpretaties.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.