Miss Montreal – Swing The Night Away

Miss Montreal

Miss Montreal – Swing The Night Away

Miss Montreal is een Nederlandse singer-songwriter, bekend om haar energieke en catchy popmuziek. Haar echte naam is Sanja Putrić, maar ze staat beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal.

Achtergrond

Geboren op 22 september 1984 in Dedemsvaart, begon Miss Montreal al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en schreef haar eigen nummers. Naast zingen en songwriting heeft ze ook de nodige ervaring als gitarist.

Muzikale doorbraak

In 2008 brak Miss Montreal door bij het grote publiek met haar deelname aan het televisieprogramma “De Wereld Draait Door”. Hierin werd ze uitgedaagd om binnen één week een nieuw liedje te schrijven, wat resulteerde in haar debuutsingle “Just A Flirt”. Dit nummer behaalde direct succes en lanceerde haar carrière.

“Swing The Night Away”

Een van de meest populaire nummers van Miss Montreal is “Swing The Night Away”. Dit vrolijke uptempo-nummer werd uitgebracht in 2010 als onderdeel van haar tweede album “So… Anything Else?”. Het liedje kenmerkt zich door zijn catchy melodieën en positieve vibe, waardoor het al snel een hit werd in Nederland.

Het refrein van “Swing The Night Away” gaat als volgt:

“I just want to swing the night away, dancing with you till the break of day. I just want to lose track of time, feeling your rhythm and making it mine.”

Dit nummer is een perfect voorbeeld van de aanstekelijke en energieke popmuziek waar Miss Montreal bekend om staat.

Live-optredens

Miss Montreal staat ook bekend om haar geweldige live-optredens. Haar enth

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.