Mn8 – If You Only Let Me In

Mn8

Mn8 – If You Only Let Me In

Mn8 was een Engelse boyband uit de jaren 90, bestaande uit vier leden: Kule T, G-Man, DeeTah en KG. Ze braken door met hun debuutsingle “I’ve Got a Little Something for You” in 1995.

“If You Only Let Me In” is een nummer van Mn8 dat werd uitgebracht in 1996. Het behaalde succes in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

De tekst van het nummer gaat over verlangen en de wens om dichter bij iemand te zijn. Het drukt de hoop uit dat als die persoon alleen maar toelaat om binnen te komen, ze een sterke relatie kunnen opbouwen.

Het refrein van het nummer luidt:

If you only let me in
I would be the one to show you love
So much love that you never knew before
‘Cause if you take my hand and follow me,
I can give you all the things you need,
If only you let me in

Invloed en erfenis

Hoewel Mn8 niet lang actief was als band, lieten ze wel een indruk achter op de popmuziekscene van de jaren 90. Hun mix van R&B- en popgeluid maakte hen populair bij tienermeisjes wereldwijd.

“If You Only Let Me In” blijft een herkenbaar nummer voor fans van die tijd. Het wordt nog steeds af en toe gedraaid op radiostations die de muziek van de jaren 90 draaien.

Mn8 heeft misschien niet hetzelfde niveau van bekendheid bereikt als sommige andere boybands uit die periode, maar ze hebben zeker hun stempel gedrukt met dit nummer en blijven een nostalgische waarde behouden voor vele fans.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.