Moby – Move (You Make Me Feel So Good)

Moby

Moby – Move (You Make Me Feel So Good)

Moby, wiens echte naam Richard Melville Hall is, is een Amerikaanse muzikant, producer en DJ. Hij werd geboren op 11 september 1965 in Harlem, New York City.

Move (You Make Me Feel So Good)

“Move (You Make Me Feel So Good)” is een nummer van Moby uitgebracht in 1993. Het staat op zijn album “Moby” en werd ook als single uitgebracht.

Het nummer maakt gebruik van samples uit het liedje “I Like to Move It” van Reel 2 Real en heeft een energieke dansvibe. De beats en synths zorgen voor een opzwepend effect dat je niet stil kan laten zitten.

“Move (You Make Me Feel So Good)” was een succesvolle hit in verschillende landen en behaalde de top tien in de Britse hitlijsten. Het wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het elektronische muziekgenre.

Moby’s talent om verschillende muziekstijlen te combineren resulteerde in veel andere hits zoals “Porcelain”, “Natural Blues” en “Why Does My Heart Feel So Bad?”. Zijn unieke sound heeft hem internationale erkenning gebracht en hij wordt gezien als een pionier binnen de elektronische muziekwereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.