Modern Talking – Atlantis Is Calling (S.o.s. For Love)

Modern Talking

Modern Talking: Atlantis Is Calling (S.o.s. For Love)

Modern Talking was een Duits duo bestaande uit Dieter Bohlen en Thomas Anders. Ze waren actief van 1984 tot 2003 en worden beschouwd als een van de meest succesvolle acts in de geschiedenis van de popmuziek.

Atlantis Is Calling (S.o.s. For Love)

“Atlantis Is Calling (S.o.s. For Love)” is een nummer uitgebracht door Modern Talking in 1986. Het maakte deel uit van hun derde studioalbum, getiteld “Ready for Romance”. Het nummer behaalde enorme populariteit over de hele wereld en bereikte hoge posities in hitlijsten.

Het lied vertelt het verhaal van een man die wanhopig probeert contact te maken met zijn geliefde in Atlantis, maar merkt dat hij haar niet kan bereiken omdat ze zich onderwater bevindt.

Het refrein “Call me, don’t be afraid, you can call me” werd al snel iconisch en herkenbaar voor fans over de hele wereld.

“Atlantis Is Calling” heeft bijgedragen aan het succes en de bekendheid van Modern Talking als artiesten en wordt nog steeds gezien als een klassieker binnen het genre eurodisco/popmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.